PROFESSZIONÁLIS REGISZTRÁCIÓ :   +36 70 949 0036                 SOSKIN PARIS - 20%       FRANCIA BIOKOZMETIKA A BŐRFIATALÍTÁSHOZ AZ ADOTT BŐRTÍPUSNAK MEGFELELŐEN

DERMOCOSMETICS SKINCARE FOR YOUR SKINS HEALTH - GENUINE SKINCARE RESULTS

FIATALÍTÁS ÉS BŐRGYÓGYÍTÁS


SOSKIN PARIS BIOCOSMETICS
 
 
ANTI AGE ÉRZÉKENY BŐRRE
 
Kifejezetten az érzékeny és vízhiányos bőr számára kifejlesztett termékcsalád.
Alapellátást biztosít a bőr hidratálásához és a ráncok kialakulásának megakadályozásához. Gondoskodás és törődés az öregedés első jeleinél. 
 

A bőr előkészítése az arcápoláshoz:
Tisztítsa meg és készítse elő a bőrt - erre az első lépésre szolgáló szegmens különböző textúrákat kínál: kétfázisú-, tisztító tej, tonik és micellás víz az epidermisz kíméletes megtisztításához.HYDRAWEAR
Hidratálja és táplálja az érzékeny bőrt. Hidratáló kezelések, amelyek nyugtatják és csillapítják a bőr szomjúságérzetét. Bőrpuhító anyagokat tartalmaz, amelyek visszaadják a bőr eredeti szépségét és hidratáltságát.HYDRAGLOW
Preventív bőrápolás megelőző öregedésgátló hatással, amely fokozza a bőr szépségét és megújítja azt. Kifejezetten matt, irritált bőrre és az első ráncokra fejlesztették ki.
 


 


ANTI AGE NORMÁL ÉS VEGYES BŐRRE 
Termékcsalád a bőr minőségének megőrzéséhez az öregedés során.


Age Performance "Global"
Ráncok, feszesség- és rugalmasságvesztés. Extra törődés a bőröd számára, 40 évtől. Bőrkisímító, hidratáló, regeneráló bőrápolás, amelyet a természet ereje ihletett, hogy a bőr fiatal és friss legyen. A szükséges kivonatokat és anyagokat adja meg a bőrnek, amelyek leküzdik a ráncokat és a rugalmasság elvesztését.Age Performance "Correction"
Mély ráncok, egyenetlen bőrfelszín, korai pigmentfoltok - Gondoskodik a színkorrekcióról, az öregedő, fakó bőr világosításáról és ragyogásáról. Fedőrétegek és dermatológiai adalékok a bőr minőségének radikális javítására szolgáló kezelésként történő használatára.Age Performance "Structure"
A bőr megereszkedése, a sűrűség és a rugalmasság elvesztése. Redeszenzibilizáló bőrápolási rend, amely helyreállítja az érett bőr szerkezetét és kényelmét.
Úgy lett kifejlesztve, hogy javítsa a bőr rugalmasságát, kiemelje az arc kontúrait és támogassa azt. Kompenzálja a sejtek megújulásának lelassulását, belülről táplálja a bőrt és 50 éves kor után megerősíti annak támogatását.
 


 
ZSÍROS ÉS AKNÉS BŐR
 
A bőr egyensúlyhiányának megfelelő megoldását nyújtó termékcsalád
pattanásra hajlamos bőrre. Kiegyenlíti a bőrfelszínt és kijavítja a bőrhibákat ..
Nem-komedogén készítmények kombinált, zsíros és aknéra hajlamos bőrre.
 

Pure Preparation "MAT"
A bőrmattítő hatású, fényes és zsíros bőrre. Napi rutin a hibák javítására és a pórusok eltömődésének megakadályozására.

Pure Preparation "AKN"
Tökéletlen bőr, szabálytalan textúrával, retencióval és gyulladásos pattanásokkal. Egészséges akne nélküli bőrt eredményez, már másnapra kevesebb bőrhibával. 

Pure Preparation "HYDRA"
Dermatológiai kezelésekkel szenzibilizált bőr kezelése, orvosi receptre kapható.

 
PIGMENTFOLTOK ÉS BŐRVILÁGOSÍTÁS 

Globális ajánlat minden korosztálynak és minden bőrtípusnak a pigmentfoltok korrigálására, a bőr világosítására és ragyogására.
 
Létrehozott kollekció aktív pigmentellenes anyagokkal a könnyű, finom bőr, és ugyanúgy a durvább, matt bőr számára is, amely gyakran erősen pigmentált. 
 
A SOSKIN PARIS laboratórium által kifejlesztett exkluzív «D-WHITE» komplexum a pigmentek kialakulása okainál lép fel a pigmentációs folyamat összes szakaszában: Stimulálja a felületet, gátolja a pigment szintézist, szabályozza a pigmentek transzferjét és felhalmozódását a bőrben.
 
Ugyanakkor az aktív hatóanyagoknak és a természetes kivonatoknak köszönhetően hidratálja és fiatalítja a bőrt. 
NAPKRÉMEK ÉS UVA /UVB VÉDELEM
 
Kiváló védelem minden bőrtípusnak és minden korosztály számára, még a legkisebbeknek is. A textúrák széles választéka ötvözi a védelmet és az örömmel teli használatot.
Legjobb garancia a fényvédő termékekre. 
Nem ragadós, észrevehetetlen könnyű textúrák hasonló érzettel, mint egy hagyományos bőrkrémnél.
4 szegmens: Ultra SPF30, Intense SPF50 +, LOW-TOX® és Repair.