!! KIÁRUSÍTÁS !! Akár -50% KEDVEZMÉNY a BIOMATRIX és MCCOSMETICS termékekre a készlet erejéig

Soskin Paris dermokozmetika

FEDEZD FEL A SOSKIN PARIS-T

"SOS" ELSŐSEGÉLY BŐRÖDNEK

DERMOKOZMETIKA - BŐRGYÓGYÁSZATI KOZMETIKUM


94 % BIOKOMPATIBILITÁS A BŐRREL


A Soskin Paris DERMOKOZMETIKA alapítójának egy olyan kozmetikai sorozat létrehozása volt a célja, amely hatékony, kíméletes a bőrhöz és főleg az öregedésre fókuszál, de minden bőrtípusra és különböző bőrproblémák ápolására is alkalmas. Dr. Alexandre DINGAS biológus alapított 1990-ben, az elején a termékeket csak pácienseinek ajánlotta. Ez a biológus, aki a francia laborokkal való első tapasztalatai által okozott csalódások és a marketing erős nyomása hatására eldöntötte, hogy olyan márkát akar létrehozni, amely segít pácienseinek a fiatalodásban és a bőrproblémák kezelésében. Független akart maradni és nem akart csak egy következő olyan márkává válni, amelyet marketingcégek és nagy vállalatok uralnak, ezért szakemberekkel konzultált, akik közül néhányat sikerült meggyőznie, hogy az ő nevükben, anyagi kompenzáció nélkül fejleszthessen ki termékeket, amelyek saját pácienseinek ajánlana.

 

Alexia Dingas
 
Két szenvedélyes biológus, férj és feleség története.
Egy családi vállalat vagyunk, mely jelenleg több, mint 40 országban működik. Szakmai partnereinkkel, bőrgyógyászokkal és orvosokkal folyamatosan fejlesztjük együttműködésünket és időt fordítunk problémáikra. Formulázóink felhasználják a különböző bőrtípusokról és ügyfeleink egyedi igényeiről szerzett információkat. A SOSkin-ban nem hiszünk az univerzális rutinokban és a hagyományos beszédben. Befektetéseinket a formulázásra fordítjuk és termékeink előállításának egyedüli mesterei maradunk. Így megfelelnek a valódi igénynek, hogy védjék és tiszteljék pácienseink és ügyfeleink bőrét.
 
 
Bőrünk tiszteléséhez elsősorban annak természetes ritmusát kell tisztelnünk. A bőr barrierfunkciójának és a mindennapi környezeti agresszorok elleni hatékony védelemnek biztosítása érdekében bőrünk természetes regenerációs képességgel rendelkezik. Ezt a mechanizmust megfejtettük és általa inspirált formulákat fejlesztettünk ki, hogy tolerálhatóbbak legyenek. A bőrrel együttműködve megtartják a megfelelő egyensúlyt a serkentés és a tolerancia között: ezt nevezzük biokompatibilitásnak. Ahhoz, hogy ezt a biokompatibilitást elérjük, olyan összetevőket választottunk ki, amelyek könnyen felszívódnak a bőrbe, kiiktattuk azokat, amelyek irritációkat és allergiás reakciókat válthatnának ki, és azokat részesítjük előnyben, amelyek biztonságos és stabil receptúrát biztosítanak termékeinknek.

TÖBB, MINT 94 % BIOKOMPATIBILITÁS
Rekonstruált epidermisz teszteket hajtunk végre receptúráink biokompatibilitásának megítélésére, valamint in vivo klinikai vizsgálatokat bőrgyógyászati kontrollal. Ez biztosítja, hogy a kiválasztott összetevők hatékonyak maradnak, amíg a bőr fel nem használja őket, anélkül, hogy bőrreakciót váltanának ki. Fedezd fel a biztonságos és tiszta bio-szépségről alkotott víziónkat a Soskin Paris formulák segítségével.