PROFESSZIONÁLIS REGISZTRÁCIÓ :   +36 70 949 0036                 SOSKIN PARIS - 20%       FRANCIA BIOKOZMETIKA A BŐRFIATALÍTÁSHOZ AZ ADOTT BŐRTÍPUSNAK MEGFELELŐEN

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


A medicals-cosmetics.com webáruházon (Webáruház) végrehajtott rendelések kiszállításának feltétele az Általános üzleti feltételek elfogadása a Vásárló által és a Vásárló beleegyezése a személyes adatok feldolgozásába a 2016/679 / EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: GDPR) 13. cikkével összhangban és az 1959/2006 / EK sz. 18/2018 Z. z. a személyes adatok védelméről (a továbbiakban: a törvény) rendelettel és törvénnyel összhangban.

A medicals-csometics.com a természetes személy (Vásárló) vagy jogi személy személyes adatait az adásvételi szerződés megkötése és a szerződésből eredő kötelességek betartása céljából dolgozza fel. A személyes adatokat számlák kiállítására, megrendelések kezelésére és megrendelések kézbesítésére használja fel. A medicals-cosmetics.com felel azért, hogy a Vásárló személyes adatai nem lesznek más célokra felhasználva és nem kerülnek harmadik félhez (kivéve a megrendelések kiszállítását végrehajtó személyekhez).

A medicals-cosmetics.com a Vásárló következő személyes adatait dolgozza fel: keresztnév, vezetéknév, cím, e-mail-cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám.

Abban az esetben, ha a Vásárló a regisztrációnál vagy az áru megrendelésénél beleegyezik abba, hogy a medicals-cosmetics.com newslettereket küldjön a Vásárlónak és informálja az aktuális ajánlatokról, akkor ezeket a medicals-cosmetics.com a Vásárló e-mail-címére fogja küldeni. A newsletterek és aktuális ajánlatok közbesítését a Vásárló bármikor lemondhatja egy e-maillel az objednat@intermedexp.com címre vagy a felhasználói beállításokban a medicals-cosmetics.com/prihlasenie weboldalon.

Bebiztosítjuk a Vásárlókat, hogy a személyes adatokat csak a szükséges terjedelem keretében dolgozzuk fel, biztonságosan és professzionálisan, és nem engedjük meg az adatok kiszivárgását és az adatokkal való visszaélést. Nem adjuk tovább harmadik félnek, kivéve azoknak, akik részt vesznek a megrendelt áru kiszállításában (csomagküldő szolgáltatók stb.). Külön figyelmeztütjök a Vásárlót arról, hogy a megadott e-mail-címet (és csakis az e-mail-címet, semmi más adatot), amely nem elegendő az Ön személyének identifikációjára, továbbítjuk azon harmadik feleknek, amelyek a heureka.sk, najnakup.sk és a pricemania.sk portálokat működtetik, amelyek a különböző webáruházakon található termékek árainak összehasonlítására szolgálnak. Az e-mail-címet a Webáruházon végrehajtott rendelésekkel való elégedettség felmérése céljából továbbítjuk. A felmérés keretén belül lehet, de nem muszáj, hogy az árösszehasonlító portál működtetője a Vásárlónak egy rövid kérdőívet küld, amit a Vásárló dönt el hogy kitölti-e vagy nem. Ezután az értékelés megjelenik a Webáruház értékelései között az árösszehasonlító portálokon. Az interneten keresztül történő fizetés esetén az adatokat az Ön bankja biztonságos weboldalán adja meg és a Webáruház a fizetési adatokkal nem kerül kontaktusba. A Webáruház csak a tranzakció sikeres végbemenetéről lesz informálva.

A személyes adatok feldolgozásának céljai: