!! KIÁRUSÍTÁS !! Akár -50% KEDVEZMÉNY a BIOMATRIX és MCCOSMETICS termékekre a készlet erejéig

Hydropeptide - Epigenetikás csoda

 
pleťová kozmetika, profesionálna kozmetika, kozmetika na vrásky, kozmetika proti starnutiu, biokozmetika, pleťová kozmetika , krém na vrásky, krém proti starnutiu, očný krém, krém s peptidmi, hydropeptide, najlepšia kozmetika , vegánska kozmetika, omladzu
pleťová kozmetika, profesionálna kozmetika, kozmetika na vrásky, kozmetika proti starnutiu, biokozmetika, pleťová kozmetika , krém na vrásky, krém proti starnutiu, očný krém, krém s peptidmi, hydropeptide, najlepšia kozmetika , vegánska kozmetika, omladzu
 
 
EPIGENETIKA
 

Mint azt mindannyian tudjuk, velünk született génjeink szablyák meg jelen kinézetünket, és azt is, hogy hogyan fogunk kinézni egy pár év múlva.
De ez nem az egész történet!

EPIGENETIKUSOK TÖRTÉNETE

Dr. Neal Kitchen, fő genetikusunk, és egypetéjű ikertestvére, Dale DNS-e megegyezik, de nem néznek ki egyformán. De mégis miért?
Az epigenetika miatt! A méhből eredő környezeti faktorok szignalizálták génjeiknek, hogy különböző módon manifesztálódjanak. Első ránézésre különbségeket lehet megfigyelni magasságukban és bőrstruktúrájukban. Ez volt az egyik oka annak, hogy Dr. Neal Kitchen az epigenetika tudományával kezdett el foglalkozni.

Ma már Dr. Neal és mi is tudjuk, hogy bőrünk öregedését akár 60%-kal lelassíthatjuk. Az epigenetikusok meg tudják állítani az öregedésünket, tudják, hogyan stimulálják és fiatalítsák bőrünket és sejtjeinket. Az epigenetikusok és a Hydropeptide által kifejlesztett peptidformulák nagyon mélyen és hatékonyan hatnak, egészen a sejt és a DNS szintjén.

 


MIK AZOK A PEPTIDEK?
A peptidek kis molekulák, melyeket aminosavak alkotnak, és a kozmetikai bőrápolásban fontos szerepet játszanak. A Hydropeptide készítményekben található peptidek serkentik bőrsejtjeinket és helyes működésüket.A szabadalmaztatott peptidek hatására restartolódnak a bőrsejtek és a bőr fiatalabb és egészségesebb lesz. 

Az epigenetika tudomány segítségével befolyásolhatjuk génjeink kifejeződését azáltal, hogy "bekapcsoljuk" azon génjeinket, amelyek azt jelzik sejtjeinknek, hogy egészségesen viselkedjenek, és "kikapcsoljuk" azokat, amelyek az ellenkezőt jelzik. Ez az öregedés intenzív meggátlásához és a bőr fiatalodásához vezet.EPIGENETIKA ÉS A BŐR
Az epigenetika a bőrsejteket irányító génekre céloz. A HydroPeptide genetikusai hatékony génszignalizációs összetevőkkel, mint a peptidekkel állítják össze termékeinket, amelyek azt jelzik a bőrsejteknek, hogy egészséges és szép módon viselkedjenek.


 
 
SZENVEDÉLY A PEPTIDEK IRÁNT
Ahogy az már a címből kiderül, számos peptidet használunk termékeinkben. Szeretjük a peptideket, mert a leghatékonyabb epigenetikai szerszámok közé tartoznak a bőrápolásban és nagy mennyiségben használjuk őket transzformációs receptúráinkban. Szüntelenül figyeljük és fejlesztjük az új peptideket.

INNOVATÍV SZABADALMAZTATOTT ÖSSZETEVŐK
A professzionális és otthoni használatra szolgáló Hydropeptide készítményekben összesen 66 különböző peptid található, ami teljesen különleges és egyedi ezen a világon.
De az otthoni és professzionális kozmetikai termékek a Hydropeptide-tól gazdagon tartalmaznak más összetevőket is:
antioxidánsokat, természetes retinolt, szabadalmaztatott Dr. Nimni retinolt, különböző természetes forrásból származó növényi őssejteket, növekedési faktorokat, 3D hialuronsavat és számos más természetes kivonatot.

Ráadásul a Hydropeptide kozmetikumok nem tartalmaznak szulfátokat, parabéneket és foszfátokat. A termékek vegánok és nem lettek állatokon tesztelve. A Hydropeptide koncepciója a peptidformulák megszerzése közvetlen a tiszta természetből.

Ez a Hydropeptide epigenetikusai által kifejlesztett koncepció a legigényesebb vásárlókat is megszólítja. A Hydropeptide bőrápoló kozmetikának vezető pozíciója van az anti-aging gyógyászatban. A Hydropeptide márka számos rangos díjat nyert Európában, Ázsiában és az USA-ban.


                                                      
                                                                                                     International Medical Expert 
                                                                                                             & HydroPeptide