!! KIÁRUSÍTÁS !! Akár -50% KEDVEZMÉNY a BIOMATRIX és MCCOSMETICS termékekre a készlet erejéig

Miért fontos a fejbőrradír használata?

 
Egy exfoliáló hámlasztó használata már gyakori rituálé, kiváló hajápolási eredményeket hoz. A fejbőrről ugyan úgy kell gondoskodnunk, mint bőrünkről. Mik az előnyei a fejbőrradírnak? Itt megtudhatod, hogy miért érdemelnek egy helyet a fürdőszobapolcodon!

MI AZ AZ EXFOLIÁLÁS?
Az exfoliálás, vagy hámlasztás (vagy peeling, scrub, bőrradír) egy kezelési folyamat, amelynél az elhalt bőrsejtek a bőrfelszínről eltávolítódnak. Ez a folyamat a bőr megújulásához vezet, és szintén erre a célra szolgál a fejbőrön is, mivel segít megtartani a bőr egészségét és vitalitását.

MIÉRT HASZNÁLJUNK FEJBŐRRADÍRT?
Maga az exfoliálás mélyen méregteleníti a bőrt. Eltávolítja a felesleges faggyút, a korpákat és a leülepedett szennyeződéseket. Alkalmazása után a bőr megtisztul és megnyugszik, viszketés és teherérzet nélkül. A peeling hatása a hajgyökerektől a hajvégekig látszik, a hajhossz fényes, a haj dús, könnyed és energiával teli lesz. 
Az egyik legjelentősebb eredmény az az, hogy az így megtisztult fejbőr sokkal több tápanyagot enged a gyökerekhez, így a fejbőrradírral a maximumot lehet megtenni a hajgyökerek és -hagymák táplálásáért.


HOGYAN HASZNÁLJUK?
A fejbőrradírt csakis a fejbőrre alkalmazzuk, körkörös mozdulatokkal kenjük szét az egész felületen. Nagyon sűrű haj esetén több helyen vigyük fel, hogy egyenletes réteg alakuljon ki. Miután alaposan szétmasszírozzuk és leöblítjük, következhet a megszokott hajápolási rutin. A haj és fejbőr erősítésére és gyógyítására zárjuk a rutint egy haj- és fejbőrtípusnak megfelelő tápláló szérummal.

MILYEN GYAKRAN HASZNÁLJUNK FEJBŐRRADÍRT?
Fejbőrradírt heti egy alkalommal használjunk a haj és fejbőr mélytisztítására.
A peeling használata után tápláló hajmaszkkal is zárhatjuk megszokott hajápoló rituálénkat. Ezzel megtöbbszöröződik a WOW hatás.