!! KIÁRUSÍTÁS !! Akár -50% KEDVEZMÉNY a BIOMATRIX és MCCOSMETICS termékekre a készlet erejéig

 


HALLOTTÁL MÁR AZ

AIRLESS TECHNOLOGY

TECHNOLÓGIÁRÓL A SKIN MINUTE SWITZERLAND-TŐL?
 

 


 
A Skin Minute kozmetikai termékcsalád titka a természet által ajándékozott és svájci modern technológiákkal feldolgozott növényi kivonatok optimális kombinációjában rejlik. A svájci vállalat technológusai és kutatói a gyógyszerészet, fitoterápia, biokémia és növénytan klasszikus ismereteit használják, miközben újraértékelik és módosítják a nyersanyagokat, így a természet kincseit a világ minden tájáról származó modern tudományos know-how-val kombinálják, és a legmodernebb módszereket használják, amiket a kortárs nemzetközi tudomány kínál.

A kozmetikát alkotó összetevők hipoallergének, gluténmentesek, nem tartalmaznak paraffinolajokat, szulfátokat, szilikonokat, mikroműanyagot és polietilénglikolt. Az magától érthető, hogy a termékeket nem tesztelték állatokon. A Skin Minute kozmetika a Swisscos Bizonyítvánnyal rendelkezik és alkalmas vegetariánusok és vegánok számára.

A termékcsaládban számos mélyen hidratáló, hialuronsav tartalmú készítmény szerepel. A receptúrákban felhasznált anyagok tökéletes példái a természet és tudomány közti szimbiózisnak. Nem hiába hívják a Skin Minute termékeket "természetes svájci high-tech"-nek.
A Skin Minute kozmetikumok elérhető ára a vállalat vízióját tükrözik, hogy a felső osztályú luxustermékek minden nő számára elérhetők legyenek. 
SWISSCOSTM CERTIFIED

 

 
 

A Skin Minute által szabadalmaztatott Airless tubusok arra lettek tervezve, hogy ellenállóbak legyenek és hatékony és biztonságos kozmetikai bőrápolást tegyenek lehetővé. Az alábbi sorokban a svájci kozmetológiai kutatás innovációiról és tökéletességéről szeretnénk jelentős tényeket és információkat megosztani. 

ELŐNYÖK
Egy erős márka, amely a svájci szabadalmaztatott "Body Minute" koncepción alapul.
Svájcban gyárott és SwisscostTM bizonyítvánnyal kitüntetett.
Természetet és tudományt összekötő biotechnológiai összetevők.
Exkluzivitás - a Body Minute Szépségápolási Intézet egyetlen termékcsaládja
orvos-esztétikai szakembereink know-how-jából született
Minden nőnek elsőosztályú kozmetikai termékeket kínál elérhető áron


 
Az egyik abszolút "must have" termék a Skin Minute HYA SERUM 3D HYDRATEMPO készítmény, amelyet 96%-ban TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK alkotják, úgy, mint a Skin Minute kozmetikai termékek zömét.

HYA SERUM 3D HYDRATEMPO
Ez az alakformáló szérum stimulálja a bőr természetes regenerációs képességét és láthatóan kisimítja és feszesebbé teszi.
A rugalmasság és a hidratálás megújítása által az arcbőr fiatalabb, feszesebb és láthaóan formásabb kinézetet nyer.


A termék összetevői közé tartozik a Symphytum Phytocelltech (3D-Skinregenerative), egy ősi gyógynövény őssejtjeiből nyert hatóanyag, amely serkenti a bőr természetes regenerációs folyamatait és a magas hialuronsav tartalom által támogatja az epidermiszt.
Ez a kivonat számos tesztben kimutatta, hogy 88%-kal megnöveli az epidermisz vastagságát, 50%-kal puhábbá teszi a bőrt és 11%-kal megemeli a sejtmegújulást.


A Springmint egy bio borsmentalevélből származó komplex, amely befolyásolja a bőr öregedési folyamatait, vastagságát és rugalmasságát, valamint a ráncok mélységét. A komplexxel végrehajtott in vivo vizsgálatok kimutatták, hogy hatására a bőr már 4 hetes alkalmazás után 12%-kal vastagabbá és 10%-kal rugalmasabbá válik.
A szarkalábak mélysége 11%-kal, a szájkörnyéki ráncok mélysége pedig 6%-kal csökkent.


Az Anchoryl Vita egy komplex, melynek alapját mezei varfű őssejtek alkotják. A mezei varfű egy peptidekben és természetes cukrokban gazdag gyógynövény. Ez a gyógynövény serkenti a bőrfejlődés mechanikus és biológiai folyamatait, valamint megerősíti a felső és a középső bőrréteg közti kötést.

A
SKIN MINUTE termékeket exkluzívan a MEDICALS-COSMETICS webáruházban lehet megvenni. A MEDICALS-COSMETICS az exkluzív forgalmazó.


 
 


Tanúsított svájci természetes biokozmetikai termékcsalád
Akár 99%-ban természetes eredetű összetevőkkel
Akár 100/100 pont a Yuka applikációban


Tökéletesen hidratált és ragyogó bőr
Megtartja szavatosság a felhasználás végéig
Védelem a negatív környezeti faktorok ellen
100%-osan reciklálható csomagolás
Pontos adagolás veszteségek nélkül