!! KIÁRUSÍTÁS !! Akár -50% KEDVEZMÉNY a BIOMATRIX és MCCOSMETICS termékekre a készlet erejéig

A DSD Simone de Luxe-ről

 
 
 
A DSD SIMONE DE LUXE NEM KÖZÖNSÉGES KOZMETIKA,

HANEM KOZMOCEUTIKUM


SZABADALMAZTATOTT GYÓGYHATÁSÚ HATÓANYAGOKAT FEJLESZTÜNK KI,

AMELYEK SEGÍTENEK SZÉPSÉGED KORONÁJÁNAK STIMULÁLÁSÁBAN

 

Miért bízzunk meg a Divination DSD hajápoló termékekben?

Az összes készítmény ebből a termékcsaládból a kozmoceutikumok közé tartozik, mert erős gyógyhatásuk van, de ugyanakkor a minőségi kozmetikának megfelelő luxusérzetet, örömöt és kényelmet ajándékoznak a fogyasztóknak.

A DSD termékek valós terapeutikus hatással rendelkeznek, intenzíven befolyásolják a hajnövekedést, szeborea és korpásodás esetén csillapítják a gyulladásokat és tökéletesen regenerálják a károsodott hajszálak struktúráját. A termékek biztonságát nem csak klinikai tesztek, hanem e védelmező termékeket használó orvosok és a páciensek tapasztalatai is bizonyítják, amelyeket több országban, évtizedeken keresztül szereztek.
Nehéz más olyan trichológiai termékcsaládot találni, ami ilyen jól átgondolt hatóanyagkomplexumot tartalmaz.

Az összes hajnövekedést stimuláló termék olyan összetevőkön alapul, amelyeknek hatásuk
klinikailag bizonyított és tudományosan megalapozott. Ismert tény, hogy az adenozin nukleozid, az inozitol, a purin derivátumok, főleg a koffein, valamint a pirimidin derivátumok (a nukleinsav hidrolizátumok keretén belül) serkentő hatással vannak a hajnövekedésre. Az ezekben a termékekben megtalálható purin és a pirimidin bázisok derivátumaival a minoxidilhoz hasonló maximálisan serkentő hatást lehet elérni (a minoxidil egy aminopirimidin derivátum, az összes ismert hajnövekedést serkentő anyag közül a legerősebb). A minoxidil alapú készítményekkel ellentétben az összes DSD hajápoló termékben megtalálható stimuláns folyamatosan használható, mivel nincs bumeráng-hatásuk.
Számos stimuláns hatásúnak nyilvánított DSD termék cayenne-borsból kivonat kapszaicint tartalmaz. A 2009-ben végrehajtott vizsgálatok (Ehsani A, Toosi S, Seirafi H et al. Kapszaicin vs. klobbetasol lokalizált allopécia areata gyógyítására. Eur Acad Dermatol Venereol. 2009) bizonyították, hogy a kapszaicin serkentő hatása a szabálytalan allopécia gyógyításában nem alacsonyabb, mint az erős glukokortikoszteroidok aktivitása. A kapszaicin pozitív hatása a stressz által kiváltott diffúz allopécia gyógyításában szintén ismert.
 


A DSD termékek létrehozásánál résztvevő biotechnológusok és orvosok a trichológia csúcsán vannak és pont ezért tartalmazzák a folyamatosan továbbfejlesztett készítmények a leginnovatívabb, bizonyított aktivitással rendelkező összetevőket. A 3.4.3 Fresh Cells de Luxe és a 3.4.4. Capixyl + Placenta Shock de Luxe a legkeresettebb újgenerációs trichológia hatóanyagokat tartalmazzák, mint a Capixyl és a CEGABA, amelyeknek különleges kombinált hatásuk van - jelentősen stimulálják a hajnövekedést bármilyen mellékhatás nélkül.

A
nikotinsav derivátumai (nikotinamid, metilnikotinát) jelentősen javítják a hajhagymák vérellátását. A Saw Palmetto (fűrészpálma) kivonat bizonyítottan antiandrogén hatású, blokkolja a 2-es típusú alfareduktáz aktivitását, valamint az androgén receptorokat a hajhagymák szintjén. A Simone de Luxe termékekben biogén stimulátorként placenta kivonat, méhpempő, bojtorjángyökérből nyert élesztőkivonat, csalán levélkivonat, rozmaring, arnika, kéntartalmú aminosavak, zsír- és vízoldódó vitaminokból álló komplex, Saccharomyces fermentált biohasznosítható mikrotápanyagok, mint a cink, a réz, a vas és a szilícium szerepelnek. A készítményekben több, mint 25 gondosan kiválasztott, világszerte ökologikus körülmények között termesztett növényből származó kivonat található.

A fungicid, gyulladásgátló, antibakteriális és exfoliáló tulajdonságokkal rendelkező összetevők között, melyek a szeboreás dermatitisz és a korpák kezelésére szolgálnak, megtalálhatók olyan jól ismert dermatológiai hatóanyagok, mint a
climazol, piroktoneolamin, szalicilsav, gyümölcssav-komplex és a rezorcinol. A samponokban, bőrradírokban, krémekben és permetekben található hatóanyagok kombinált hatása gyorsan és hatékonyan eliminálja a bőrproblémák tüneteit - a viszketést, a korpákat és a gyulladásokat, és szabályozza lipidegyensúlyt. A tünetek legyőzése után a készítményeket tovább lehet használni a problémák megelőzésére, valamint a folyamatos ápolásra.

A hajszálak struktúrájának károsodásának megelőzésére és a károsodott haj regenerációjára olyan híres összetevők találhatók a termékekben, mint a keratin, a kollagén, foszfolipidek, ceramidok (szfingolipidek), hidrolizált selyem, panthenol,
vízkötő hatású vörösalgakivonatok, gazdag biológiailag elérhető szilícium tartalmú diatomikus algák, Sasaqua Camellia kivonat és orchidea virágkivonat, Olea Europaea kivonat és lecitin. A mentol kellemes frissességérzetet kelt.

Biztosak vagyunk benne, hogy amint kipróbálod a díjnyertes DSD termékeket, nem csak a maximális hatékonyság és minőség fog lenyűgözni, hanem az igazi esztétikai élmény is.